Budeme potrebovať:
bravčové rezne
soľ a korenie podľa chuti
2 až 3 strúčiky cesnaku
3 až 4 lyžice majonézy alebo kyslej smotany
1 cibuľa
2 paradajky
150 g obľúbeného syra na strúhanie
Postup:
1.
Bravčové rezne naklepeme, osolíme a okoreníme podľa chuti.
2.
Cesnak prelisujeme a zmiešame s majonézou alebo kyslou smotanou. Potrieme ňou obe strany rezňa. Položíme rezne na plech s papierom na pečenie.
3.
Cibuľu a paradajky nakrájame na kolieska a položíme na hornú časť rezňov. Najprv cibuľu a potom paradajku.
4.
Pečieme 20 minút pri teplote 200 stupňov. Rezne vyberieme, posypeme ich syrom a vrátime späť do trúby na 10-15 minút. Dobrú chuť!
Zdroj: VK