Potrebujeme:
Cesto:
320-350 g kakaových keksov (Indián)
Plnka:
3 vajcia
400 ml mlieka
1 balíček Zlatého klasu
250 g masla
150 g práškového cukru
Poleva:
100 g práškového cukru
160 g masla
2 lyžice kakaa
4 lyžice Zlatého klasu
4 lyžice mlieka
Postup:
1. Do mlieka dáme vajcia, rozšľaháme, pridáme Zlatý klas a uvaríme do zhustnutia. Necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom. Po častiach doň pridávame vychladnutý puding a spolu dobre vymiešame.
2.Polovičnú časť keksov rozložíme na suchý plech tesne vedľa seba.
3.Na keksy opatrne roztrieme plnku a prikryjeme druhou časťou keksov.
4.Polevu pripravíme tak, že do hrnca dáme kúsky masla, preosiaty práškový cukor s kakaom, mlieko, Zlatý klas a za stáleho miešania rozpustíme na miernom ohni.
5.Hladkú polevu roztrieme na povrch keksov a odložíme do chladu aspoň na 15 hodín odstáť.
Zdroj :dobre recepty