Božské čokoládové hľuzovky s príchuťou tiramisu.

gule

Potrebujeme:

2 tabuľky horkej kvalitnej čokolády nalámané na kúsky
Šálku horúcej kávy – najlepšie espresso, ale môže byť aj instantná
24 ks cukrárskych piškót
100 g instantného pudingu – vanilkového v prášku
1 polievková lyžica instantnej kávy
220 g mascarpone

Postup:

Nalámanú čokoládu dajte do misky a zalejte uvarenou kávou. Miešajte, než sa čokoláda rozpustí.

Piškóty dajte do uzatvárateľného vrecka a rozmelnite nadrobno, napr. Pomocou valčeka.

Všetko zmiešajte v jednej mise.

Vyrobte guľôčky a dajte na 15 minút stuhnúť do mrazničky.

Rozpustite druhú várku čokolády a guličky nakoniec obaľte.

Dajte odpočinúť do chladničky a môžete podávať.
Dobrú chuť.
Zdroj:buzzfeed.com

You Might Also Like