Potrebujeme:
2 tabuľky horkej kvalitnej čokolády nalámané na kúsky
Šálku horúcej kávy – najlepšie espresso, ale môže byť aj instantná
24 ks cukrárskych piškót
100 g instantného pudingu – vanilkového v prášku
1 polievková lyžica instantnej kávy
220 g mascarpone
Postup:
Nalámanú čokoládu dajte do misky a zalejte uvarenou kávou. Miešajte, než sa čokoláda rozpustí.
Piškóty dajte do uzatvárateľného vrecka a rozmelnite nadrobno, napr. Pomocou valčeka.
Všetko zmiešajte v jednej mise.
Vyrobte guľôčky a dajte na 15 minút stuhnúť do mrazničky.
Rozpustite druhú várku čokolády a guličky nakoniec obaľte.
Dajte odpočinúť do chladničky a môžete podávať.
Dobrú chuť.
Zdroj:buzzfeed.com