Dnes si ukážeme marinádu z horčice, ktorá uchváti všetky Vaše chuťové bunky. Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa. Vás poteší obzvlášť bleskurýchla príprava.
Potrebujeme:
500 g kuracie prsia
1 lyžica horčice
2 vajcia
1,5 dl mlieka
6 lyžíc múky
1 lyžica strúhanky
3 lyžice múky
soľ, korenie
olej
Postup:
- Mäso nakrájajte na plátky a naklepte. Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou. Druhú stranu osoľte a okoreňte. Rozšľahajte vajcia spoločne s mliekom.
- Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
- Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán osmažte. Môžete podávať napríklad so zemiakami. Máme hotovo! Dobrú chuť.
- Zdroj: ketkes.com