Horčica zaistí nielen netradičnú a báječnú chuť, ale tiež garantuje maximálnu šťavnatosť mäsa. Celá Vaša rodina si bude oblizovať prsty ešte dlho po obede.
Potrebujeme:
2 veľké kuracie prsia
Vrchovatá lyžica horčice
4 polievkové lyžice hladkej múky
2 vajcia
4 polievkové lyžice mlieka
5 polievkových lyžíc strúhanky
soľ
Čierne korenie
Olej na vyprážanie
Postup:
- Mäso rozdeľte na plátky a naklepte.
- Jednu stranu mäsa (alebo obe, záleží na vašej chuti) potrite horčicou.
- Druhú stranu osoľte a okoreňte. Rozšľahajte vajcia spoločne s mliekom.
- Teraz mäso obaľte. Najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
- Na panvici rozohrejte olej a v ňom mäso z oboch strán usmažte. Dobrú chuť.
Zdroj: humormagazin.com