Lahodná nemecká nátierka z 3 hlavných surovín: Nikto neuhádne, čo tvorí jej základ!

pomaz

Hľadáte výborný tip na domácu nátierku? Potom ste na správnom mieste a tento recept si určite dobre poznačte. Táto netradičná originálna nátierka sa výborne hodí napríklad k čerstvej bagete. 

Potrebujeme:

1 cibuľu
1 jablko
50 g vlašských orechov

 

Na dochutenie:

10 g masla
soľ
čierne korenie
trochu horčice

Na podávanie:

čerstvú bagetu

Postup:

1.Na panvici roztopíme maslo.

 

2.Bagetu si nakrájame na krajce následne ich opečieme z oboch strán dozlatista.

 

3.Na druhú panvicu si dáme znovu rozpustiť maslo a vložíme nadrobno pokrájanú cibuľu.
4.Orestujeme ju do sklovita a kým sa restuje, očistíme si jablko, ktoré následne pokrájame na malé kúsky.

4.Jablko pridáme k cibuli na panvicu spolu s ďalším kúskom masla a smažíme ho, kým nezmäkne.
5.Keď je jablko mäkké, všetko preložíme do mixéra a nakoniec pridáme aj nasucho opražené nasekané vlašské orechy.
6.Všetko spolu rozmixujeme tyčovým mixérom dohladka, osolíme, okoreníme a pridáme trochu horčice.
7.Nátierku natrieme na opečené kúsky bagety a podávame. Dobrú chuť.

Video návod nájdete: TU

Zdroj: youtube


You Might Also Like