Veľmi jednoduchý recept len z niekoľkých ingrediencií. Vyskúšajte, uvidíte, že výsledkom budete veľmi príjemne prekvapení.
Potrebujeme:
500 g bravčového mäsa, napríklad pliecko či stehno
3/4 šálky šľahačky
1 PL masla
4 čajové lyžičky sladkej papriky
1 čajová lyžička hladkej múky
soľ
korenie
Postup:
- Bravčové mäso umyte a nakrájajte na menšie kocky.
- Tieto kocky následne poprášte múkou a posypeme soľou, korením a sladkou paprikou.
- V hrnci rozohrejte maslo a kúsky mäsa na ňom zo všetkých strán orestujte, približne 4-5 minút.
- Prilejte do hrnca smotanu a prípadne zvyšok papriky, ktorý vám zostal po okorenenie mäsa.
- Varte za občasného miešania približne 8-10 minút, kým bude mäso úplne mäkké.
Takto pripravené bravčové na paprike sa najčastejšie podáva s cestovinami. Dobrú chuť.
Zdroj: tasteofhome.com