Bravčové medailónky s cibuľovou omáčkou!

paj

Či už očakávate hostí alebo chcete pripraviť niečo chutné pre svoju rodinu, s bravčovými medailónmi nič nepokazíte. Dokonale ich dopĺňa lahodná cibuľová omáčka.

Potrebujeme:

Na vyprážanie:

bravčová masť

Postup:

1.Mäso nakrájame na medailóny široké 1,5 cm, smažíme 3 minúty z každej strany.
2.Akonáhle sa medailóny zatiahnú, vyberieme ich z panvice.
3.Do omáčky pridáme olej a na panvicu vložíme nasekaný cesnak s prúžkami cibule.
4. Asi po minúte vyprážania pridáme ošúpanú nakrájanú mrkvu, zmes osolíme a vyprážame ďalšie 3 minúty.
5.Pridáme bobkový list na panvicu a všetko zalejeme vínom.
6.Asi po 4 minútach varenia pridáme vývar a pokrm povaríme 10 minút pod pokrievkou.
7.Po uplynutí tejto doby vyberieme bobkový list zo zmesi a rozmixujte ho.
8.Bravčové medailóny vrátime do rozmixovanej omáčky, panvicu prikryjeme a pokračujeme vo varení ďalších 10 minút.
9.Mäso podávame s omáčkou a americkými zemiakmi alebo inou obľúbenou prílohou.
Dobrú chuť.

Video krok za krokom

 

Zdroj : Cocina con Carmen

You Might Also Like