Bravčový mletý rezeň so syrom a jogurtom! september 25, 2022október 2, 2022 richard Pripravte si tento jednoduchý recept na bravčový mletý rezeň, je chutný a príprava Vám nezaberie veľa času. Potrebujeme: 500 g mletého bôčika alebo pliecka 150 g strúhaného syra (Gouda, Eidam) 2 lyžice hustého bieleho jogurtu 2 lyžice sušenej vyprážané cibule 2 lyžice kukuričného škrobu cca 50 ml studeného mlieka soľ korenie Trojobal: vajcia hladká múka strúhanka olej na vyprážanie Postup: Dve hodiny vopred zmiešame mäso, mlieko, jogurt a soľ s korením. Po odležaní pridáme syr a škrob. Zmes poriadne premiešame a tvoríme ploché rezne. Pripravíme suroviny na obaľovanie a rezne obalíme v trojobale. Rozohrejeme olej a rezne usmažíme z oboch strán dozlatista. Odkladáme na papierový obrúsok. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi, šalátom, uhorkou alebo len s chlebom. Sú dobré teplé, ale aj studené. Dobrú chuť.