Veľmi chutná-broskyňová torta pripravená bez pečenia!

broskve

Potrebujeme:

 

450 g smotanový syr
1 bal.citrónovej želé
1 plechovka broskyne
500 ml smotana na šľahanie
3 lyžice práškový cukor
2 lyžice prášková želatína
2 bal.broskyňové želé

                                                           detské piškóty

Postup:

  1. Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie s priemerom 28 cm. Dno vyložíme detskými piškótami.
  2. Citrónové želé si pripravíme podľa návodu na obale.
  3. V miske vymiešame smotanový syr s citrónovým želé, pridáme 1/2 broskýň, ktoré sme nakrájali na malé kúsky a dôkladne premiešame. Navrstvíme na naskladané piškóty a pekne uhladíme. Odložíme do chladničky na pol hodinu.
  4. Zvyšné broskyne nakrájame na mesiačiky a šťavu zlejeme do pohára. V šťave necháme napučať broskyňové želé.
  5. Smotanu vyšľaháme spolu s práškovou želatínou a cukrom do tuhej šľahačky a navrstvíme na smotanovú plnku. Na vrch poukladáme na mesiačiky nakrájané broskyne a zalejeme to broskyňovým želé. Odložíme do chladničky stuhnúť. Dobrú chuť!

Zdroj: kobieceinspiracje.pl

You Might Also Like