Vynikajúci, osviežujúci a pritom aj skvele vyzerá. Mňamka!
Potrebujeme:
Budeme potrebovať:
450 g cestoviny
1 ks červená paprika
3 stonky zeleru
250 g čedar
1/4 šálky najemno nasekaná cibuľka
1 šálka biely jogurt
1/4 šálky Kr. cukor
2 lyžice jablčný ocot
1/2 lyžičky korenie
1/2 lyžičky sušená petržlenová vňať
Postup:
- Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente.
- Papriku, zeler, cibuľku nakrájame na drobno. Syr nakrájame na menšie kocky. Všetko spolu v miske premiešame, pridáme al dente uvarené cestoviny a znova premiešame.
- Pridáme dresing z jogurtu, cukru, octu, petržlenovej vňate a korenia.
- Jednoduchý a hlavne ľahký obed, prípadne tento šalát môžeme zvoliť ako prílohu k mäsu.
Zdroj: centercutcook