Potrebujeme:
350-400 g bryndze
80 g masla
1 jarná cibuľka
120 g červenej papriky
350g plátkov pražskej šunky
200-250 g plátkov tvrdého syra
soľ
mleté čierne korenie
Postup:
1.Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom. Ochutíme korením a mierne osolíme. Zmes rozdelíme na dve časti: Do jednej pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, do druhej nadrobno nakrájanú červenú papriku. Každú časť zvlášť rozmixujeme.
2.Na väčší kus alobalu položíme plátok šunky. Takto ukladáme na seba niekoľko vrstiev. Podobne postupujeme aj s cibuľkovým krémom. Navrch uložíme plátok šunky.
3.Rezy zabalíme do alobalu a odložíme na 24 hodín stuhnúť do chladničky. Potom nakrájame na rezy. Podávame s nastrúhaným chrenom a lístkami šalátu.
Zdroj:dobre jedlo