Vyskúšajte pripraviť hranolky tentoraz trochu inak a využite špiralizér. Opečú sa krásne do chrumkava a budú tiež originálnou prílohou napríklad k burgerom či zeleninovým šalátom.
Potrebujeme:
2 veľké zemiaky Russet
3 lyžice oleja
½ lyžice soli
½ lyžice korenia
½ lyžice sladkej papriky
½ lyžice rasce
½ lyžice sušeného cesnaku
½ lyžice chilli
kečup na servírovanie
Postup:
- Predhrejte rúru na 220 ° C.
- Pomocou špiralizéru nakrájajte zemiaky na tenké rezance.
- Potom ich preložte na plech vyložený papierom na pečenie. Pokvapkajte olejom a posypte korením.
- Pečte približne 25 až 30 minút alebo do chrumkava. Servírujte s kečupom či iným obľúbeným dipom. Dobrú chuť.
videorecept
Zdroj: www.buzzfeed.com