Pripravte si tento chutný rezeň, ktorý Vás milo prekvapí.
Potrebujeme:
2 plátky bravčového pliecka
1 šálka strúhanka
1 šálka hladká múka
1 lyžica červená mletá paprika
3 ks vajcia
2 lyžice čerstvá petržlenová vňať
2 lyžice horčice
20 g maslo
soľ, korenie
olej na vyprážanie
Postup:
- Mäso umyte, osušte a zakryte potravinárskou fóliou a poriadne naklepte na tenké plátky.
- Plátky osolte a okorente podľa chuti.
- V miske vymiešajte vajíčka, pridajte nasekanú petržlenovu vňať, štipku soli, horčicu a korenie. Dôkladne vidličkou vyšľahajte.
- Na tanieri zmiešajte hladkú múku s červenou mletou paprikou.
- Do druhého taniera nasypte strúhanku a obalte ako v klasickom trojobale. Múka – vajíčko – strúhanka.
- Smažte v rozpálenom oleji z oboch strán do zlata. Dobrú chuť!
Zdroj: coolinarika