Chutné bravčové rezne obalené v netradičnom trojobale!

rezs

Pripravte si tento chutný rezeň, ktorý Vás milo prekvapí.

Potrebujeme:

2 plátky bravčového pliecka
1 šálka strúhanka
1 šálka hladká múka
1 lyžica červená mletá paprika
3 ks vajcia
2 lyžice čerstvá petržlenová vňať
2 lyžice horčice
20 g maslo
soľ, korenie

                                                            olej na vyprážanie

Postup:

  1. Mäso umyte, osušte a zakryte potravinárskou fóliou a poriadne naklepte na tenké plátky.
  2. Plátky osolte a okorente podľa chuti.
  3. V miske vymiešajte vajíčka, pridajte nasekanú petržlenovu vňať, štipku soli, horčicu a korenie. Dôkladne vidličkou vyšľahajte.
  4. Na tanieri zmiešajte hladkú múku s červenou mletou paprikou.
  5. Do druhého taniera nasypte strúhanku a obalte ako v klasickom trojobale. Múka – vajíčko – strúhanka.
  6. Smažte v rozpálenom oleji z oboch strán do zlata. Dobrú chuť!

Zdroj: coolinarika

You Might Also Like