Čučoriedkový, tvarohový koláč s mascarpone!

čučo

Jemný tvarohový koláč so sušienkovým základom plným čučoriedok poteší každého.

Potrebujeme:

Na 10 porcií

Na cesto:

130 g masla
200 g maslových sušienok

Na krém:

200 g mascarpone
250 g tučného mäkkého tvarohu
3 vajcia
160 g kryštálového cukru
180 g čučoriedok

Postup:

1.Sušienky rozdrvíme a zmiešame s rozpusteným maslom.

2.Cesto vytlačíme do formy a odložíme na 15 minút do chladničky.

3.Žĺtky zmiešame s tvarohom, cukrom a mascarpone.

4.Nakoniec vmiešame bielky.

5.Krém natrieme na korpus a navrch poukladáme čučoriedky.

6.Pečieme pri 170 ° C asi 50 minút.

Dobrú chuť.

You Might Also Like