Dnes si ukážeme úplne jednoduchý recept na bravčové mäso ktorý si musí zamilovať úplne každý. Chuť tohto lahodného pokrmu je božská. Zasýti celú Vašu rodinu a každý člen Vašej rodiny si variáciu mäsa a zemiakov určite zamiluje. Vyskúšajte si chutný obed alebo večeru pripraviť ešte dnes. Uvidíte, že výsledok Vás milo prekvapí a určite nebudete ľutovať. Presvedčte sa sami teraz hneď.
Potrebujeme:
1 kg bravčového mäsa
1,5 kg zemiakov
8 plátkov slaniny alebo údeného mäsa
60 dkg miešanej zeleniny (hrášok, mrkva, kukurica)
5 dkg masla
olej
grilovacie korenie
korenie
mleté čierne korenie
1 veľká krabička kyslej smotany
20 dkg eidamu
Postup:
1.Zemiaky očistite, nakrájajte na plátky a opečte.
2. Mäso nakrájajte na plátky, naklepte, osoľte, posypte korením a osmažte v oleji.
3.Zmiešajte zeleninu, osoľte a okoreňte.
4.Nastrúhajte syr.
5.Na dno plechu vystlaného papierom na pečenie si položte vrstvu zemiakov a na ne položte plátky mäsa.
6.Na mäso poukladajte slaninu, posypte zeleninou a potom pridajte ďalší rad zemiakov.
7.Nakoniec potrite kyslou smotanou a posypte strúhaným syrom.
8.V predhriatej rúre upečte dozlatista.
Dobrú chuť!