Pochúťka ako losos nepotrebuje exotické korenie alebo dlhé úpravy. Jednoduchá príprava a chuť grilovanej zeleniny mu pridá tu správnu chuť.
Potrebujeme:
4 kúsky losos
2 lyžice paradajkový pretlak
1 lyžica citrónová šťava
soľ, korenie
Príloha:
1 ks baklažán
1 ks cuketa
100 g cherry paradajky
Postup:
-
Kúsky lososa umyjeme a osušíme papierovým obrúskom. Jemne osolíme, okoreníme a každý kúsok potrieme paradajkovým pretlakom. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme v chladničke odležať minimálne 1 hodinu.
-
Baklažán, cuketu nakrájame na kolieska a na grilovacej panvici grilujeme z oboch strán. Tesne pred koncom pridáme aj cherry paradajky a zeleninu stiahneme na jednu stranu panvy. Na druhú stranu poukladáme steaky lososa a grilujeme z oboch strán. Dobrú chuť.
Zdroj: coolinarika.com