. Výborné plnené fašírky/karbonátky z mletého mäsa. Plnka je lahodná a prílohu môžete zvoliť podľa chuti.
Budeme potrebovať:
500 g – mleté mäso (kuracie, bravčové…)
1 ks – cibuľa
1 – 2 strúčiky – cesnak
chlieb podľa chuti
1 ks – vajíčko
soľ a korenie
Náplň
150 g – syr
2 ks – varené vajíčka
petržlen alebo kôpor podľa chuti
2 polievkové lyžice – maslo
Postup:
1.
Mäso a ostatné suroviny, ktoré sme si nakrájali spolu zmiešame. Môžeme pridať namočený chlieb podľa chuti.
2.
Suroviny na náplň poriadne premiešame.
3.
Zmes z mletého mäsa naplníme a vytvoríme plnené fašírky.
4.
Vyprážame na rastlinnom oleji. Dobrú chuť!
Zdroj: VK