FITNESS tvarohová torta bez múky a cukru

1899-full

Budeme potrebovať:

250 g – jemný tvaroh odtučnený
275 g – hrudkovitý tvaroh odtučnený
4 lyžice – biely jogurt
3 ks – vajcia
1 bal. – vanilkový puding
2 lyžice – kakao
ovocie podľa chuti
aróma alebo sladidlo

Postup:

1.

Pripravíme si suroviny. Jemný a hrudkovitý tvaroh vymiešame tyčovým mixérom, pridáme 4 lyžice bieleho jogurtu a vanilkový puding. Keď máme hmotu dobre vyšľahanú, postupne pridávame jedno vajíčko po druhom a za každým dôkladne vymiešame. (môžeme pridať arómu, prípadne sladidlo)

2.

Výslednú hmotu rozdelíme na 2 časti (jednu väčšiu, druhú menšiu) a do menšej pridáme 2 lyžice kakaa.

3.

Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie s priemerom 18 cm a vyložíme ju papierom.

4.

Začneme vrstviť cestá. Cestá vrstvíme striedavo do stredu formy. Začíname bielym a pokračujeme až kým neminieme obe cestá. Na vrch poukladáme ovocie podľa chuti a dáme piecť do vopred vyhriatej rury

5.

Najskôr pečieme pri teplote 175 stupňov cca 20 minút. Po uplynutí doby teplotu znížime na 150 stupňov a pečieme ďalších 30 minút.

6.

Upečený koláčik vyberieme a necháme úplne vychladnúť. Skladujeme v chladničke. Dobrú chuť!

Zdroj – NejRecept

You Might Also Like