Grilované bravčové kotlety v horčicovej marináde!

bravo

Bravčové mäso je na grile veľmi obľúbené. Vyskúšajte tento pikantný recept.

Potrebujeme:

Na 4 porcie:

4 bravčové kotlety

Na marinádu:

3 lyžice medu
1 lyžica pikantnej horčice
1 lyžica kremžskej horčice
3 lyžice bieleho vína
1 lyžička sójovej omáčky
3 strúčiky pretlačeného cesnaku
čierne korenie
soľ
olej

Postup:

1.Kotlety mierne naklepte a na okrajoch rozrežte.

2.Mäso potrite soľou a čiernym korením z oboch strán.

3.Pretlačený cesnak zmiešajte so sójovou omáčkou.

4.Pridajte med, horčice, biele víno.

5.Všetko dobre zmiešajte.

6.Do hotovej marinády vložte kotlety.

7.Odložte do chladničky na noc.

8.Kotlety grilujte z oboch strán, 8 až 10 minút z každej strany.

9.Podávajte napr. s opečenou bagetou.

Dobrú chuť.

You Might Also Like