Bravčové mäso je na grile veľmi obľúbené. Vyskúšajte tento pikantný recept.
Potrebujeme:
Na 4 porcie:
4 bravčové kotlety
Na marinádu:
3 lyžice medu
1 lyžica pikantnej horčice
1 lyžica kremžskej horčice
3 lyžice bieleho vína
1 lyžička sójovej omáčky
3 strúčiky pretlačeného cesnaku
čierne korenie
soľ
olej
Postup:
1.Kotlety mierne naklepte a na okrajoch rozrežte.
2.Mäso potrite soľou a čiernym korením z oboch strán.
3.Pretlačený cesnak zmiešajte so sójovou omáčkou.
4.Pridajte med, horčice, biele víno.
5.Všetko dobre zmiešajte.
6.Do hotovej marinády vložte kotlety.
7.Odložte do chladničky na noc.
8.Kotlety grilujte z oboch strán, 8 až 10 minút z každej strany.
9.Podávajte napr. s opečenou bagetou.
Dobrú chuť.