Kuracie prsia nemusia byť vôbec “suché mäso”. Skúste ich v tejto šťavnatej verzii a už ich možno nikdy nebudete chcieť pripravovať inak. Potrebujeme: Na4 porcie 4 ks kuracie prsia olivový olej 1 lyžička údená paprika – korenie 2 strúčiky cesnak 3 lyžice sušenej paradajky naložené v oleji 2
Fantastické tiramisu s jahodami a mascarpone!
Tento jednoduchý recept na tradičné talianske tiramisu si Vás okamžite získa. Základom dezertu je mascarpone a čerstvé jahody. Nechýbajú ani cukrárske piškóty namáčané do sladkého sirupu. Potrebujeme: Na 8 porcií Na guľatú tortovú formu : 200 ml voda 3 balíčky vanilkový cukor 100 g cukor kryštál 500 g
Najlepší recept na tradičný trdelník!
Pečené kuracie rezančeky na ázijskí spôsob v sezamovej omáčke s medom!
Toto rýchle chrumkavé kuracie mäso obalené v jemnej omáčke z medu a sójovej omáčky, posypané opraženými sezamovými semienkami si ihneď zamilujete. Najlepšie chutí spoločne s ryžou. Potrebujeme: Na 4 porcie Na kuracie mäso: 500 g (4 ks) kuracie prsia 25 g strúhanky soľ korenie olej Na sezamovú omáčku:
Bravčový mletý rezeň so syrom a jogurtom!
Pripravte si tento jednoduchý recept na bravčový mletý rezeň, je chutný a príprava Vám nezaberie veľa času. Potrebujeme: 500 g mletého bôčika alebo pliecka 150 g strúhaného syra (Gouda, Eidam) 2 lyžice hustého bieleho jogurtu 2 lyžice sušenej vyprážané cibule 2 lyžice kukuričného škrobu cca 50 ml studeného mlieka soľ korenie Trojobal: