Kuracie prsia majú tenkú kôrku a sú pripravené s restovanou zeleninou a jemne pikantnou omáčkou. Celé jedlo uvaríte rýchlo a môžete podávať ako hlavné jedlo alebo k nemu pripraviť prílohu v podobe ryže. Potrebujeme: cca 700 g kuracích pŕs, nakrájaných na kúsky 1/2 hrnčeka kukuričného škrobu
Španielske mäsové guličky v paradajkovej omáčke: albóndigas!
Albóndigas con guisantes, čiže mäsové guľky s hráškom, sú jedným z najbežnejších španielskych jedál. Podávané s výraznou paradajkovou omáčkou, dobrým vínom a čerstvou bagetou by mohli byť spôsobom, ako sa aspoň chuťovo na chvíľu presunúť na slnečný juh. Potrebujeme: 6 porcií Na guličky: 600 g miešaného
Vyskúšajte si tento chutný dezert pripravený bez pečenia!
Grilovaná bravčová panenka obalená v slanine!
Aj letné grilovanie si môžete užiť s týmto receptom na bravčovú panenku. Vďaka kabátiku zo slaninky získate mäso plné šťavy. Potrebujeme: 2 bravčovej panenky anglická slanina grilovacie korenie barbecue omáčka Postup: 1.Bravčovú panenku zbavte blany, posypte grilovacím korením, zabaľte do slaniny a znovu posypte korením. 2.Dajte