Fantastická čokoládová roláda so šľahačkou!

čoka

Roláda sa skladá z jemného kakaového cesta, naplnená je extra čokoládovou šľahačkou a na vrch posypaná kakaom a poliata smotanovou čokoládou. Navyše je veľmi jednoduchá. Potrebujeme: Na 12 porcií Na cesto: 65 g hladkej múky 30 g kakaa 4 g kypriaceho prášku 2 g soli 4 vajcia 135

Kokosové makrónky s krémom z bielej čokolády!

makr

Pre milovníkov kokosu sú tieto makrónky splneným snom. Ľahko chrumkavé na povrchu a dokonale jemné vnútri. Potrebujeme: Na 45 porcií Na cesto: 1 ½ hrnčeka mletých mandlí (150 g) 1 ¼ hrnčeka práškového cukru (150 g) 2 lyžice nesladeného kokosu (10 g) 2 x 55 g vaječných

Recept na najmäkšie buchty, ktoré môžete plniť marmeládou alebo nutellou!

buchta

Potrebujeme: 500 g múky 5 g suchého droždia 50 g cukru 1 čajová lyžička vanilkového extraktu 50 g rozpusteného masla 1 vajce 2 žĺtky citrónová kôra 2 štipky soli 220 ml teplého mlieka 300 g nátierky podľa priania (nutella, džem …) olej práškový cukor Postup:

Lahodný vanilkový zákusok s fantastickou chuťou pripravený za 30 minút!

ned

Poznáte úžasnú chuť gaštanového pyré? Gaštanové pyré je väčšinou nepoznané, ale neskutočne lahodné, vďaka svojej sýtej chuti kandizovaných gaštanov. Potrebujeme: Na cesto: 6 vajec 6 lyžíc cukru 6 lyžíc vody 2 lyžice kakaa 6 lyžíc múky ½ lyžičky prášku do pečiva 15 dkg mletých vlašských

Jednoduchá pečená brokolica s cesnakom!

brop

Skvelá ľahká príloha. Zabudnite na zemiaky, po ktorých budete unavení a doprajte si niečo ľahké a svieže. Potrebujeme: Na 4 porcie 1 brokolica 3 lyžice olivového oleja 6 až 8 strúčikov cesnaku soľ a korenie Postup: Celkový čas prípravy: 30 min 1 Predhrejte si rúru na 230 stupňov a