Potrebujeme: CESTO: 225 g hladká múka 100 g jemný kryštálový cukor 225 g maslo PLNKA: 175 g maslo 175 g jemný kryštálový cukor 5 PL cukrový sirup 400 g kondenzované mlieko 200 g tmavá čokoláda OSTATNÉ SUROVINY : tuk na vymastenie plechu POSTUP 1 Rúru predhrejeme
Potrebujeme: ZÁKLADNÉ SUROVINY: 6 PL strúhaný chren 150 ml smotanový syr 120 g strúhaný syr typu ementál 100 g strúhaný syr s modrou plesňou 4 strúčiky cesnak 150 ml smotana na šľahanie 2 PL sekaná petržlenová vňať OSTATNÉ SUROVINY: soľ, mleté čierne korenie, strúhaný muškátový
Potrebujeme: ZÁKLADNÉ SUROVINY: 150 g majonéza 5 ks vajce 1 ks cibuľa 3 PL ostrý kečup OSTATNÉ SUROVINY: soľ, pažítka na ozdobenie Postup: 1 Vajcia uvaríme natvrdo. Schladíme v studenej vode, ošúpeme a necháme vychladnúť. Cibuľu ošúpeme. 2 Na jemnom strúhadle postrúhame vajcia a cibuľu