Nepečená torta s piškótami, vanilkovým krémom a broskyňami. Ľahký a osviežujúci dezert. Potrebujeme: 1 veľká plechovka broskýň 1 šálka vody 5 ks žĺtky 250 g maslo 2 bal. puding vanilkový 3 lyžice kr. cukor 1 lyžica hladká múka 1 bal. broskyňové želé 1 bal. detské piškóty Postup:
Bravčové karé v sladko kyslej omáčke!
Špagety s brokolicou a s nivou!
Francúzsky eclairs s vanilkovým krémom namáčaný v čokoládovej poleve!
Eclairky patria medzi jedny z mnohých preslávených francúzskych dezertov. Jedná sa o krehké trubičky z odpaľovaného cesta plnené lahodným vanilkovým krémom. Lesklá čokoládová poleva, ktorá je použitá v tomto recepte, je skvelou voľbou nielen vďaka jednoduchosti a rýchlosti, ale samozrejme aj vďaka skvelej chuti. Potrebujeme: Odpaľované cesto: