Potrebujeme: cesto: 2 bielky 250 ml vlažného mlieka 450 g hladkej múky 10 g čerstvého droždia 2 lyžičky prášku do pečiva 1 lyžica cukru ½ lyžičky soli 1 lyžička strúhanej citrónovej kôry 100 ml oleja Plnka: (na jeden závin) 200 g mletého maku (alebo lieskové
Košíčky s arašidovým maslom len z 2 ingrediencií!
Potrebujeme: 2 hrnčeky kvalitnej vysokopercentnej čokolády nalámané na kúsky 1 hrnček arašidového masla papierové košíčky na mini mufiny Postup: Nachystajte si papierové košíčky a rozprestrite ich na plech. Vo vodnom kúpeli rozpustite čokoládu, ktorú z 1/3 naplňte každý košíček. Nechajte čokoládu zatuhnúť v chladničke. Po
Ferrero Rocher bez cukru
Potrebujeme: guličky: 1/2 hrnčeka lieskoorieškového masla (prípadne iné orieškové) 1/2 hrnčeka kakaa niekoľko kvapiek vanilkovej arómy 1/4 hrnčeka kokosového oleja 2 až 4 lyžice javorového sirupu (podľa chuti) 1/4 hrnčeka mlieka (môžete použiť napr. Mandľové) 20 lieskových orechov (ideálne mierne opražených) poleva: 1 hrnček nasekaných