500 g hladkej múky., balíček droždia., 50 g mäkkého masla alebo margarínu., 50 g práškového cukru., vajce., štipku soli., 200 ml mlieka NÁPLŇ: 400 ml mlieka., 100 g cukru., 200 g mletého maku., citrónovú kôru alebo kandizované a citrónové kúsky., ½ KL škorice., 2 PL
Čokoládovo – gaštanové rezy
Nepečená medová roláda
kefírová rýchlovka
Čokoládová pena z kvalitnej čokolády
suroviny Budeme potrebovať: 300 g kvalitná horká čokoláda (70%) 8 ks vajcia 100 g práškový cukor 150 ml smotana na šľahanie 2 lyžice kakao 50 ml amaretto likér postup prípravy Vo vodnom kúpeli rozpustíme kvalitné horkú čokoládu. Oddelíme žĺtok od bielka. K žĺtkom pridáme cukor a mixujeme, kým sa cukor