Banánovo-vanilková torta so smotanovým krémom

snimka-obrazovky-2014-05-16-o-11-44-29

Ingrediencie na cesto: hrnčeky hladkej múky 3 1 ČL sódy bikarbóny 1/2 ČL soli 1 a 1/2 hrnčeka vidličkou rozmixovaných banánov. (cca 4 stredne veľké banány) 1 ČL citrónovej šťavy 1/2 hrnčeka masla v izbovej teplote 1/4 hrnčeka rastlinného oleja 1 a 1/4 hrnčeka kryštálového cukru

Nepečená torta z červeného melóna

snimka-obrazovky-2014-04-30-o-16-56-46

Ak hľadáte tortu, ktorá nebude mať veľa kalórií, mali by ste vyskúšať túto nepečenú tortu z červeného melóna. Budeme potrebovať melón, ovocie podľa chuti (jahody, maliny, banány, kiwi), práškovú šľahačku alebo kokosovú šľahačku a mandle. Melón si vykrojíme podľa obrázka Melón natrieme šľahačkou z prášku.

Výborný jablkový koláč so snehovou perinkou

snimka-obrazovky-2014-08-03-o-10-35-33

Suroviny: 3 vajcia 100 g kryštálového cukru 30 g kakaa 70 g polohrubej múky 1/2 prášku do pečiva 1 kg jabĺk 200 g  kryštálového cukru 2 bal. želatíny 0,8 L jablkového džúsu 1 smotana na šľahanie 1 kyslá smotana 1 smetafix 100 g práškového cukru

Fantastická čučoriedková roláda

rolada-jagiodowa-1mmm-zzzz

Na prípravu piškótového cesta budeme potrebovať: 4 vajíčka, 100 g kr. cukru, 2 ČL vanilkového cukru, 100 g polohrubej múky, 1/4 balíčka prášku do pečiva. Na prípravu krému z čučoriedok budeme potrebovať: 350 g 30% smotany, 3/4 pohára čučoriedok (alebo podľa chuti aj viac), 4-5

Ako si vyrobiť ružovo čiernu zebra tortu

pretty-pink-and-black-zebra-cake-01

Na prípravu cesta budeme potrebovať: 300 g hladkej múky, 400 g kr. cukru, 4 vajíčka. 180 ml rastlinného oleja, 5 ml vanilkovej esencie, 2 ČL prášku do pečiva, 1/2 ČL soli, 240 ml mlieka, farebné jedlé pasty alebo potravinárske farbivá (ružová, biela, čierna). Na prípravu