Budeme potrebovať: 100 g – mliečna čokoláda 50 g – biela čokoláda 2 lyžice – kukuričný škrob 250 ml – mlieko 150 g – maslo 3 lyžice – práškový cukor 200 ml – mlieko 1 bal. – vanilkový cukor 300 g – dlhé piškóty biela
Vynikajúce makové rezy
Zapečený baklažán so šunkou a parmezánom – FITNESS recept
suroviny Budeme potrebovať: 1 ks baklažán 1 ks paradajka 2 ks paprika 1 ksvajce 4 plátky schwardwaldská šunka jarná cibuľka parmezán postup prípravy Baklažán umyjeme a rozkrojíme na polovicu. Opatrne vydlabeme vnútro a nakrájame ho na malé kúsky. Papriku, paradajku, cibuľku tiež nakrájame na drobno.Pridáme vajíčko, vnútro baklažánu a
Šťavnaté MILKA rezy
suroviny cesto: 100 gmaslo 75 gpráškový cukor 1 bal.Vanilkový cukor štipkasoľ 2 ksvajcia 125 gpolohrubá múka 50 gkakao 2 lyžičkyprášok do pečiva 150 gčokoládový puding 100 gkvalitná čokoláda Na poliatie: 100 mlmlieko 2 lyžicečoko prášok Nesquick vrch: 500 mlsmotana na šľahanie 300 gMilka čokoláda Noisette