Jednoduchý recept hydinová pečeň na víne!

jatra-na-vine

Dnes Vám predstavíme chutný recept na obed alebo večeru a to je pečeň na víne.   Potrebujeme: 600 g hydinovej pečene 200 g cibule 240 ml suchého červeného vína 120 g masla 1 lyžička cukru soľ čierne korenie petržlenová vňať Postup: Cibuľu nakrájajte na prúžky.

Ľahký citrónový koláč z kefírového cesta!

citk

Hľadáte rýchly recept, ktorého príprava by vám nezabrala celé popoludnie? Potom sa vám bude páčiť dnešný recept. Ukážeme vám, ako môžete pripraviť ľahký citrónový koláč z kefírového cesta. Pri tomto recepte stačí zmiešať všetky ingrediencie a vložiť ich do rúry. Príprava samotného kefírového cesta je veľmi jednoduchá

Jemné broskyňové rezy s lahodným krémom!

jemne-broskvove-rezy-s-kremem

Svieža chuť broskýň a fantastického krému je skvelou kombináciou. Potrebujeme: Na cesto: 150 g hladkej múky 3 lyžice polohrubej múky 300 g práškového cukru 150 g masla 30 ml smotany na šľahanie 1/2 prášku do pečiva 1 vanilkový cukor 100 ml vody so sirupom 1

Pikantné Sečuánske kura s chilli!

Chicken kung pao. Fried chicken pieces with peanuts and peppers. Top view. Flat lay.

Pikantná aróma tohto jedla nadchne všetky Vaše zmysly. Potrebujeme: 500 g kuracie stehná 2 lyžičky čierneho korenia 1 lyžica cukru 2 lyžičky svetlej sójovej omáčky 1 lyžička tmavej sójovej omáčky 1 lyžica ryžového vína alebo suchého cherry 2 lyžičky škrobovej múky 2-3 lyžice oleja 1-2 pretlačené

Ľahký recept na bravčové mäso s cibuľou a šampiňónmi!

medaillons-in-pilzrahmsosse-rezept-wie-aus-dem-restaurant

Recept na bravčové mäso s cibuľou je nadčasová klasika, ktorá vyniká svojou jednoduchosťou a bohatou chuťou. Kombinácia jemného bravčového mäsa a sladkej, šťavnatej cibule vytvára neodolateľnú arómu, ktorá je ďalej umocnená pridaním húb, kyslej smotany a jemnej smotanovej omáčky. Náznak cesnaku a kyslá chuť paradajkovej