Hydinová pečeň na víne!

jatra-na-vine (2)

V detstve sa nám toto jedlo väčšinou nepáčilo. Je teda čas otestovať, aká dobrá môže byť hydinová pečeň pochúťka. Potrebujeme: 600 g hydinovej pečene 200 g cibule 240 ml suchého červeného vína 120 g masla 1 čajová lyžička cukru korenie soľ Postup: 1.Cibuľu nakrájame na

Nepečená Oreo torta!

torte-zubereiten-oreos-768x966

Vynikajúci nepečený oreo dezert pripravený bez veľkého úsilia. Ak si nie ste istí, ako ho podávať, vyložte prázdnu formu potravinovou fóliou, s tortou sa bude lepšie manipulovať. Potrebujeme: Na základ: 16 ks Oreo sušienky 2 lyžice rozpusteného masla Na krém: 500 ml smotany 33% 200 g mascarpone 6

Hovädzie mäso s cesnakom!

R (1)

Výdatný obed ktorého chuť je zvýraznená cesnakom. Ako prílohu si môžete pripraviť zemiakovú knedľu, opečené zemiaky. Potrebujeme: Na 4 porcie 800 g hovädzieho stehna 3 lyžice oleja 2 cibule 1 cesnak korenie škorica soľ Postup: 1.Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. 2.Ochutíme ho soľou a

Kuracie rezne s parmezánom!

Tender schnitzel with fresh salad, tomatoes and french fries

Do strúhanky môžete pridať aj ďalšie prísady, napríklad sušené bylinky alebo sušený cesnak. Polovicu strúhanky môžete nahradiť aj mletými orechmi. Potrebujeme: 800 g kuracích pŕs 2 vajcia 100 ml mlieka múka 200 g strúhanky 100 g strúhaného parmezánu Masť na vyprážanie soľ korenie Postup: 1.Mäso

Cestovinový šalát s olivami a fetou!

Pasta salad with tomato, broccoli, black olives,  and cheese feta

Cestovinové šaláty sú skvelou ľahkou večerou. Môžu sa jesť teplé alebo studené. Potrebujeme: 150 g cestovín 2 strúčiky cesnaku 10 cherry paradajok 1/2 brokolice 30 g vykôstkovaných čiernych olív hrsť šalátovej zmesi 50 g syra feta 3 čajové lyžičky oleja 1 čajová lyžička octu z