Potrebujeme:
ZAKLADNE SUROVINY:
250 ml smotana na šľahanie
3 ks ovocný jogurt
6 PL práškový cukor
1 balíček želatína
100 ml voda
1 balíček podlhovasté piškóty
OSTATNÉ SUROVINY:
figy, ovocie
POSTUP
1
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme s cukrom dotuha. Opatrne primiešame ovocné jogurty.
2
V horúcej vode rozpustíme želatínu a rýchlo zmiešame so šľahačkovo-jogurtovou masou. Primiešame na kúsky pokrájané ovocie.
3
Tortovú formu vypláchneme studenou vodou, vyložíme piškótami, vlejeme do nej pripravenú masu a vložíme do chladničky.
4
Pred podávaním tortu ozdobíme ovocím, prípadne čokoládou, orieškami a podobne.
Dobrú chuť.
Zdroj: časpreženy sk.