Kreativite sa medze nekladú a tak sme aj my vyskúšali Milka tortu, ktorá je tak fantastická, že ani nemáme slov ako ju popísať.
Potrebujeme:
Na 10 porcií
Forma s priemerom 16 cm
Spodná vrstva:
80 g ovsenej múky
40 g čakankového sirupu
1 žĺtok
1 – 2 lyžice vody
1 – 2 lyžice vody
Tvarohovo-jogurtová vrstva:
1 ovocný hight proteín jogurt z Lidlu
150 g tvarohu z vaničky
1 bielok
Cukor podľa chuti
Philadelphie vrstva
100 g Milka Philadelphie
100 g tvarohu
Postup:
Celkový čas prípravy: 60 min
1
Spodná vrstva:
Všetky suroviny zmiešame, natlačíme do formy a dáme predpiecť na 10 min na 190 stupňov. Medzitým si pripravíme druhú vrstvu.
2
Tvarohovo-jogurtová vrstva:
Všetky suroviny zmiešame a nalejeme na predpečenú vrstvu. Pečieme 30 min na 190 stupňov. Potom necháme tortu vo vypnutej rúre 30 min dôjsť. Po vychladnutí potrieme 3. vrstvou.
3
Philadelphie vrstva:
Philadelphiu vyšľaháme s tvarohom a natrieme na vychladnutú tortu. Dáme aspoň na 3 hod do chladničky.
Dobrú chuť.