Ak dávate prednosť výdatnejšiemu jedlu, skúste pripraviť kuracie Cordon Bleu jednoduchým spôsobom.
Potrebujeme:
4 kuracie prsia
4 plátky šunky
4 plátky ementálu,
2 vajcia
soľ
čierne korenie
múka
strúhanka
olej na vyprážanie
Postup:
1.Kuracie prsia umyte a osušte.
2. Naklepte na veľké pláty.
3. Osoľte a okoreňte.
4.Rozložte ich na dosku a na každý kus mäsa položte plátok šunky a plátok ementálu.
5.Zložte mäso ako vrecko alebo ho zrolujte a konce zaistite špáradlom.
6.Vrecká obaľte múkou, rozšľahaným vajcom a strúhankou.
7. Smažte vrecká z oboch strán do zlatohneda.
8. Podávajte s zemiakovou kašou alebo hranolkami a zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť.