Budeme potrebovať:
500 g kuracieho mäsa, 200 g eidamu, 2 ks jarná cibuľa, 2 ks vajíčka, 2 lyžice majonézy, 2 lyžice solamylu, soľ a čierne korenie, mletá červená sladká paprika.
Postup:
Najskôr si pripravíme mäso. Nakrájame ho na čo najmenšie kúsky, ktoré zmiešame so strúhaným syrom, pridáme nakrájanú jarnú cibuľku, vajíčka, solamyl, majonézu, soľ, čierne korenie a červenú mletú papriku. Zmes dobre premiešame a dáme odležať asi na 30 minút do chladničky. Potom z hmoty pomocou lyžice odoberáme menšie časti, ktoré vrstvíme na panvicu, kde sme poriadne rozpálili olej. Smažíme z oboch strán do zlata. Po usmažení ich necháme na papierovom obrúsku odkvapkať. Dobrú chuť!
Zdroj: NejRecept.cz