Budeme potrebovať:
500 g kuracie prsia, 1 ks veľká cibuľa, 100 g čerstvé šampiňóny, soľ, čierne korenie, červená mletá paprika, trochu solamylu, olej podľa potreby a ako príloha ryža s kukuricou a petržlenovou vňaťou.
Postup:
Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na rezance. Na rozpálenom oleji osmažíme cibuľu, pridáme nakrájané huby a keď máme všetko orestované, pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia. Osolíme, okoreníme a posypeme červenou mletou paprikou. Sprudka opečieme a podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Po podusení zahustíme solamylom – pridávame toľko ako hustú omáčku chcete mať. Ryžu uvaríme klasickým spôsobom a po uvarení primiešame kukuricu a na tanieri vrch posypeme petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!
Zdroj: NejRecept.cz