Kuracie rezance v jogurtovej omáčke

17987209-57b8e300393165-full

Budeme potrebovať:
600 g kuracie prsia, 1 šálka biely jogurt, fenykel alebo kôpor podľa chuti, cesnak, olej, zelená jarná cibuľka, soľ a korenie.

Postup:
Do jogurtu pridáme na drobno nakrájaný fenykel alebo kôpor /každý podľa vlastnej chuti), nasekaný cesnak, soľ, čierne korenie a poriadne premiešame. Prsia nakrájame na rezance a uložíme ich do jogurtovej marinády.  Necháme marinovať 30-60 minút. Čím dlhšie sa bude mäso marinovať, tým bude jemnejšie. Kuracie mäso osmažíme na rozpálenom oleji na panvici a potom ho zalejeme zvyšnou jogurtovou marinádou. Necháme prejsť varom a podávame s nasekanou jarnou cibuľkou, zemiakmi alebo ryžou. Dobrú chuť!

Zdroj: vk.com

You Might Also Like