Dnes si pripravíme šťavnaté mäso, ktoré nemá konkurenciu. Uvidíte, že si na ňom pochutí úplne celá rodina. Mäso má úplne božskú šťavu a nedá sa mu absolútne odolať. Pripravte si toto šťavnaté mäso za bezkonkurenčne najkratšiu dobu.
Potrebujeme:
1 kg bravčového mäsa
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžica kečup
1 lyžica horčice
1 lyžica medu
soľ
olej
POSTUP:
- Zmiešajte sójovú omáčku s kečupom, horčicou a medom.
- Nakrájajte mäso na plátky, pridajte soľ, vložte do misky a zalejte mäso pripravenou marinádou.
- Zapracujte rukami, Potom dajte na niekoľko hodín do chladničky. Keď sa a vôňa premieša, vyberte z chladničky.
- Vložte na plech, pokvapkajte trochou oleja, prikryte alobalom a pečte v predhriatej rúre pri teplote 170 ° C počas 30 minút.
- Potom alobal odstráňte a dopečte. Máme hotovo! Dobrú chuť!
zdroj: Bidista.com