Najkrehkejšie bravčové mäso s domácou marinádou pripravené za 30 minút v rúre!

hlavne

Dnes si pripravíme šťavnaté mäso, ktoré nemá konkurenciu. Uvidíte, že si na ňom pochutí úplne celá rodina. Mäso má úplne božskú šťavu a nedá sa mu absolútne odolať. Pripravte si toto šťavnaté mäso za bezkonkurenčne najkratšiu dobu.

Potrebujeme:

1 kg bravčového mäsa
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžica kečup
1 lyžica horčice
1 lyžica medu
soľ
olej

POSTUP:

  1. Zmiešajte sójovú omáčku s kečupom, horčicou a medom.
  2. Nakrájajte mäso na plátky, pridajte soľ, vložte do misky a zalejte mäso pripravenou marinádou.
  3. Zapracujte rukami, Potom dajte na niekoľko hodín do chladničky. Keď sa a vôňa premieša, vyberte z chladničky.
  4. Vložte na plech, pokvapkajte trochou oleja, prikryte alobalom a pečte v predhriatej rúre pri teplote 170 ° C počas 30 minút.
  5. Potom alobal odstráňte a dopečte. Máme hotovo! Dobrú chuť!
    zdroj: Bidista.com

You Might Also Like