Neapolský oblátkový dezert s krémom Fanta a orechovým krémom!

plno

Dnes si pripravíme nepečený oblátkový dezert, ktorý si zamiluje celá Vaša rodina. Tento oblátkový dezert je okamžite hotový, a jeho chuť je famózna.

Potrebujeme:

350 g cukru
4 žĺtky
150 g masla
250 g mletých vlašských orechov
fľaštička rumovej esencie
oblátky

Žltý krém:

2 sáčky vanilkového pudingu
800 ml limonády Fanta
5 lyžíc cukru

Postup:

  1. Najprv pripravte orechový krém. Pomocou mixéra vymiešajte žĺtky. Pridajte 150 g cukru a dobre premiešajte.
  2. V hrnci zkaramelizujte 200 gramov cukru. Pridajte mleté jadra vlašských orechov.
  3. Pridajte maslo, rozšľahané žĺtky, rumovú esenciu a miešajte, kým nezískate hustý krém.
  4. Na krém Fanta pripravte puding podľa pokynov na obale, len namiesto mlieka použíte Fantu.
  5. Teraz už len musíte poskladať dezert striedavým skladaním oplátky, orechového krému, oblátky, Fanta krému a zakončiť oblátkou. Takto postupujete po celú dobu tvorenia dezertu. Dobrú chuť!

Zdieľajte tento super recept na lahodné oblátkové rezy s Vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú!

Zdroj: bucatarianoastra.online

You Might Also Like