Nepečený dezert z kyslej smotany a Salka s jedinečnou chuťou kávy!

loz

Výborný recept na nepečenú maškrtu pre všetkých ktorí majú chuť na sladké.

Potrebujeme:

2 kyslé smotany
1 smotana na šľahanie
1 Salko
1 želatína
dlhé piškóty
uvarená instantná káva

Na polevu:

150 gramov čokolády
200 ml smotany na šľahanie

Postup:

1.Vo vyššej miske si najskôr vyšľaháme kyslú smotanu so Salkom. V inej miske vyšľaháme aj šľahačku. Tú po častiach pridávame k salkovému krému a dobre premiešame.
2.Želatínu si pripravíme podľa postupu a necháme ju napučať. Uvaríme si jednu kávu, do ktorej budeme namáčať piškóty. Tie naukladáme do misy. Do krému na záver primiešame žlatínu a navrstvíme ho na piškóty.
3. Vytvoríme vrstvy. Posledná bude krém. Na vrch potom už len dáme roztopenú čokoládu zmiešanú so smotanou. Dáme do chladničky odležať a môžeme podávať. Dobrú chuť.

Zdroj: youtube

You Might Also Like