Chutná a zdravá príloha, ktorej príprava je jednoduchá, diétna a skvele chutí.
Potrebujeme:
Na 4 porcie:
1 väčší karfiol
olivový olej
1 lyžička mletej papriky
soľ
korenie
Postup:
Celkový čas prípravy: 30 min
1
Predhrejte si rúru na 200 stupňov. Karfiol nakrájajte na malé ružičky.
2
Vložte karfiol do misy. Pridajte mletú papriku, soľ a korenie. Zalejte olivovým olejom a premiešajte, aby boli všetky ružičky obalené v oleji a korení.
3
Pripravte si na plech papier na pečenie a vysypte na neho karfiol do rovnomernej vrstvy.
4
Pečte v rúre približne 25 až 30 minút, aby bol karfiol mäkký a na povrchu zlatistý.
Dobrú chuť.
Zdroj: yummly.com