Budeme potrebovať:
400 g kuracie prsia
300 g šampiňóny
1 ks cibuľa
3 lyžice horčica
8 lyžíc kečup
1 kocka kuracieho bujónu
1 ks chilli paprička
100 ml mlieko
400 ml smotana na šľahanie
2 lyžice olej
kúsok masla
soľ
čierne korenie
Postup:
Kuracie mäso nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme a na rozpálenom oleji orestujeme do zlata. Kuracie mäso vyberieme, na panvicu dáme kúsok masla, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a krátko restujeme. Pridáme huby, kocku bujónu a podlejeme trochou vody. Necháme bujón rozpustiť, pridáme na drobno nakrájanú alebo nastrúhanú chilli papričku, kečup, horčicu a jemne osolíme. Varíme dovtedy, kým sa všetko nespojí a nakoniec zahustíme smotanou, do ktorej sme pridali mlieko. Zredukujeme a pridáme mäso. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Zdroj: maminajela.com