Potrebujeme:
260 g podlhovastých piškót
300 g gaštanového pyré
1 balenie krémovej čokoládovej náplne
150 g masla
150 g práškového cukru
100 g rozpustenej tmavej čokolády
ovocný sirup
Postup:
1.Čokoládovú náplň pripravíme podľa návodu na obale. Maslo vymiešame s práškovým cukrom. Pridáme vychladnutú čokoládu, gaštanové pyré, vyšľaháme a vmiešame čokoládovú náplň.
2.Jednu časť piškót ponamáčame do ovocného sirupu. Poukladáme ich do hlbšieho plechu s rozmermi 26 x 22 cm a natrieme polovičnú časť plnky. Uložíme druhú časť piškót namočených v sirupe a roztrieme zvyšnú časť plnky.
3.Odložíme do chladu na 10 hodín odstáť. Po stuhnutí pokrájame na rezy. Ozdobíme uvarenými gaštanmi, čokoládovou polevou a kúskami bielej čokolády.
Zdroj:dobre jedlo