Najlepší zákusok z lístkového cesta na svete, ktoré sú vyrobený v jedinom okamihu.
Potrebujeme:
1 list lístkového cesta (kúpila som chladené v Lidli)
1 bal. vanilkového pudingu (ja dala puding bez varenia)
300 ml mlieka
300 ml smotany na šľahanie
Postup:
Lístkové cesto si nakrájame na štvorce pomocou radielka.
Potrieme mliekom a dáme do rúry vyhriatej na 180 stupňov na 15-20 minút.
Puding bez varenia si vyšľaháme v studenom mlieku. Vyšľaháme si aj smotanu a obe hmoty spojíme. Puding môžete urobiť aj klasický varený, nechať vychladnúť a následne vmiešate do šľahačky.
Upečené cesto rozrežeme uprostred. Na jednu polovicu nanesieme krém pomocou cukrárskeho vrecka, položíme vrchnú časť cesta a máme hotovo. Dobrú chuť.
Zdroj: Blog.giallozafferano