Trhané mäso s korením a avokádom!

Slow-Roast-Lamb-Recipe-7-scaled

Ak máte radi pikantné jedlá, tak si určite pochutnáte na trhanom bravčovom mäse.

Potrebujeme:

300 g bravčového stehna
2 zelené chilli papričky
10 reďkoviek
1 lyžica grilovacieho korenia
čerstvo mleté korenie
soľ
olivový olej
2 zrelé avokáda

Postup:

1.Mäso marinujte v grilovacom korení a oleji.

2.Odložte odstáť do chladničky aspoň na 2 hodiny.

3.Rúru predhrejte na 190 °C.

4.Mäso opečte z oboch strán na olivovom oleji a potom ho preložte do zapekacej misy.

5.Vložte do rúry na 35 minút.

6.Po upečení ho vidličkou natrhajte na malé kúsky.

7. Avokáda, reďkovky, chilli papričky nakrájajte na drobno a pridajte čerstvo mleté korenie.

8.Kúsky mäsa zmiešajte s nakrájanými ingredienciami.

9. Nakoniec podľa chuti osoľte alebo ozdobte petržlenovou vňaťou.

Trhané mäso chutí ešte lepšie, keď je ochutené trochou limetkovej šťavy.

Dobrú chuť.

You Might Also Like