Ak máte radi pikantné jedlá, tak si určite pochutnáte na trhanom bravčovom mäse.
Potrebujeme:
300 g bravčového stehna
2 zelené chilli papričky
10 reďkoviek
1 lyžica grilovacieho korenia
čerstvo mleté korenie
soľ
olivový olej
2 zrelé avokáda
Postup:
1.Mäso marinujte v grilovacom korení a oleji.
2.Odložte odstáť do chladničky aspoň na 2 hodiny.
3.Rúru predhrejte na 190 °C.
4.Mäso opečte z oboch strán na olivovom oleji a potom ho preložte do zapekacej misy.
5.Vložte do rúry na 35 minút.
6.Po upečení ho vidličkou natrhajte na malé kúsky.
7. Avokáda, reďkovky, chilli papričky nakrájajte na drobno a pridajte čerstvo mleté korenie.
8.Kúsky mäsa zmiešajte s nakrájanými ingredienciami.
9. Nakoniec podľa chuti osoľte alebo ozdobte petržlenovou vňaťou.
Trhané mäso chutí ešte lepšie, keď je ochutené trochou limetkovej šťavy.
Dobrú chuť.