Tvarohový krém so salkom hotový za 5 minút, ktorým naplníte akékoľvek dezerty!

krom

Ďalší skvelý recept na fantastický tvarohový krém, ktorým môžete naplniť rôzne dezerty – torty, rezy alebo buchty. Krém nie je vôbec náročný na prípravu, nemá sa čo zraziť a tak bude nadýchaný a veľmi chutný. Pokiaľ máte radšej menej presladené krémy, pridajte menej cukru, pretože aj kondenzované mlieko je dosť sladké a ešte aj balíček vanilkového cukru vám to dosť osladí.

Potrebujeme:

320 g  tvaroh
175 g  maslo
90 g  práškový cukor
65 g  kondenzované mlieko
1 bal.  vanilkový cukor
1 PL  koňak alebo likér

Postup:

1.

Maslo izbovej teploty vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom do peny, postupne pridáme likér alebo koňak a pomaly prilejeme aj kondenzované mlieko.

2.

Do takto vyšľahanej hmoty pridáme jemný tvaroh, ktorý vareškou alebo metličkou primiešame. Nepoužívame už mixér, aby nebol krém príliš riedky.

3.

Tvarohový krém môžete odložiť do chladničky, aby krém stuhol a potom môžete naplniť rôzne dezerty.

4.

Úplne jednoduchý krém, ktorý chutí fantasticky a nie je ani príliš maslový a ťažký.Dobrú chuť. Zdroj: vk.com

You Might Also Like