Potrebujeme:
650 g mletého bravčového mäsa
petržlenová vňať
koriander
soľ
mleté čierne korenie
mletá sladká červená paprika
sušený majorán
kečup
čili korenie
1 strúčik cesnaku
1 biela cibuľa
2 cukety
Postup:
1.Cukety aj so šupkou umyjeme, osušíme a pozdĺžne nakrájame na pásy. Mleté mäso osolíme, okoreníme, posypeme mletou paprikou a sušeným majoránom.
2.Pridáme prelisovaný strúčik cesnaku, nadrobno pokrájanú bielu cibuľu, kečup, čili korenie, nasekanú petržlenovú vňať s koriandrom a dobre premiešame.
3.Ochutenú masu necháme 30 minút odstáť.
4.Potom z nej odoberáme kúsky, vytvarujeme valčeky, mierne ich sploštíme a napichneme na menšiu drevenú ihlu.
5.Ugrilujeme z každej strany spolu s plátkami cukety.
Zdroj: DOBRE JEDLO