Veľmi chutné, rýchle a jednoduché! Vyskúšajte si pripraviť lahodnú prílohu alebo chutné hlavné jedlo. Dobrú chuť!
Budeme potrebovať:
väčšie zemiaky
slanina
tvrdý syr
čerstvé šampiňóny
korenie podľa chuti
olej
cesnak
Postup:
1.
Zemiaky umyjeme, očistíme a ostrým nožom ich nakrájame na ježka.
2.
Do každého rezu vložíme plátok slaniny striedavo so syrom a na plátky nakrájanými hubami.
3.
Pokvapkáme olejom, okoreníme podľa chuti a zabalíme do alobalu.
4.
Ku každému zemiaku priložíme strúčik cesnaku. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov.
5.
Doba pečenia závisí na veľkosti zemiakov. Dobrú chuť!
Zdroj: vk.com